Luontoretket

Villa Marjaniemen pihapiiri sekä koko Ruissalon saari ovat omiaan luontoretkien järjestämiselle. Kartanon maiden läpi kulkee suosittu luontopolku, joka tarjoaa runsaasti katseltavaa ja ihasteltavaa.

Kalastusretket

Turha lähteä Turkua edemmäs kalaan!
Villa Marjaniemi järjestää monipuolisia kalastusmatkoja Turusta ryhmille "avaimet käteen" -periaatteella - aina ammattitaitoisen oppaan ja kipparin seurassa. Oppaamme tietävät, mikä kala milloinkin liikkuu ja syö parhaiten. Päivän saaliista voitte joko itse tai kokkimme avulla loihtia upean illallisen "catch and cook" -hengessä. Kalajutut voi päivittää reissun jälkeen Marjaniemen rantasaunan lauteilla ja lämmitettävässä ulkoporealtaassa välillä löylyistä nauttien. Ainutlaatuinen ja kokonaisvaltainen elämys niin paikallisille kuin ulkomaalaisille vieraille.

Marjaniemen kisailut (ympärivuotinen)

Marjaniemen kisailut ovat oiva tapa virkistää työyhteisöä, oppia tuntemaan työkaverit paremmin sekä puuhata pikkuhauskaa porukalla. Yhdessä tekeminen vahvistaa työyhteisön hyvinvointia ja antaa mahdollisuuden tutustua työkaveriin työyhteisön ulkopuolella. Marjaniemen kisailuissa ryhmä jaetaan joukkueisiin, joukkueet kisaavat toisiaan vastaan eri lajeissa mm. Tikanheitto, tietovisa, sokkoviesti, jousiammunta sekä golfrata. Paras joukkue palkitaan Marjaniemi Mitalilla. Ohjelman kesto ryhmän koosta riippuen 1-2h.

Kysy myös TYHY-pakettejamme.

Luontoretki (ympärivuotinen)

Opastettu luontoretki lähtee kartanon pihasta. Oppaan johdolla katselemme ja kuuntelemme Ruissalon luontoa ja kasvillisuutta. Mahdollisuus piipahtaa läheisellä näköalatornilla ja nauttia vaikka eväät sen juurella. Retken kesto 1-2 h. Sopiva ryhmäkoko 10-50 henkilöä.

Saaristoristeilyt ja -retket (avovesiaikaan)

Laadukkaat charter-risteilyt Turun kauniiseen saaristoon vuosikymmenten kokemuksella. Chartervene noutaa ryhmänne Marjaniemen upealta laiturilta ja suuntaa Airiston ohitse kohti saaristoa. Räätälöimme ryhmälle monipuoliset risteilyt ja retket saaristoon kesäaikaan. Olipa ryhmällä sitten aikaa koko päivä, tai vain muutama tunti, loihdimme retkestä ikimuistoisen. Saaristoristeilypäivään voit yhdistää kokouksen, saunan, illallisen tai vaikka esim. retken Seilin saareen tai muihin kohteisiin, minne on hankala itse päästä.

Kasvitieteellinen puutarha (ympärivuotinen)

Retkelle lähdetään kävellen luontopolkua pitkin oppaan johdolla. Kasvitieteellisessä puutarhassa voit tutustua niin eksoottisiin kasveihin kun joka puutarhurin unelmakasveihin. Retken kesto 1-2 h. Sopiva ryhmäkoko 10-100 henkilöä.