Referenssejä

"Villa Marjaniemi on Ruissalon ainutlaatuisen luonnon keskellä kohoava upea rakennus, joka kannattaa ehdottomasti kokea paikan päällä."

Aleksi Randell, Turun kaupunginjohtaja

Urheilupäivä

"Kiitämme Villa Marjaniemen ammattilaisia. Meillä oli aivan mahtava urheilupäivä; upeat puitteet, suloinen rantasauna porealtaineen, suussa sulavan herkullista ruokaa, hauskaa seuraa. - Pulled porkistanne moni meistä haaveili vielä seuraavina päivinäkin. Suosittelemme lämmöllä!"

Mobiilimarkkinointi Routa

Koulutuspäivä

"Eilinen koulutus/yhteistyön tehostamisen aloituspäivämme onnistui oikein hyvin ja ruoka maittoi kaikille. Villa Marjaniemi sai kiitoksia lähellä kaupunkia olevan rauhallisen sijaintinsa puolesta ja tilaa meillä oli todella runsain mitoin käytössä, hienoa. Kaikki lähtivät kotiinpäin hyvillä mielin. 

Kiitos Kartanon Frouvalle historiatuokiosta ja kiitoksia emännälle. Taidetaan nähdä uudelleen siellä Ruissalossa joskus myöhemmin."

Turku Energia Lämpö

Karonkka

"Lämpöiset kiitokset vielä Marjaniemen koko henkilökunnalle erinomaisesti järjestetystä karonkastani. Kaikki palaute, mitä olen saanut, on ollut vain ja ainoastaan positiivista.

Myös ruokaa ylistettiin ja tarjoilu pelasi hienosti."

Heljä Lundgrén-Laine

Ylioppilasjuhlat

"Kiitos, Marjaniemi oli kaunis juhlapaikka ja olemme oikein tyytyväisiä tyttäremme Lauran lakkiaisjuhliin sekä paikan että järjestelyjen suhteen.

Ja lämmin kiitos sinulle Laura, kanssasi oli hyvä hoitaa juhlajärjestelyjä!

Oikein mukavaa kesää toivotellen!"

Kaisa Haaksiluoto