Työhyvinvointi- ja virkistyspäivät

Villa Marjaniemi Ruissalossa tarjoaa yrityksellenne tai työyhteisöllenne monipuoliset räätälöidyt tyhy-, tyky- ja virkistyspäiväpaketit toiveidenne mukaan. Pakettimme sopivat sekä mielen että kehon hyvinvointiin.

Ruissalon luonto itsessään tarjoaa monipuolisen miljöön tyky- ja tyhypäivän viettoon. Upea kaupunkimetsä keskellä kaupunkia, vain 10 minuuttia Turun kauppatorilta.

Sauvakävelylenkki 1-2 h (ympärivuotinen)

Kävelemään lähdetään pienen keppijumpan jälkeen Marjaniemen pihapiiristä. Tutkimusten mukaan jo puolen tunnin päivittäinen liikunta luonnossa laskee verenpainetta, vähentää stressiä sekä lisää unensaantia yms. Green Care- hyvinvointia luonnosta löytyy Ruissalon kaupunkimetsästä. Kävellään pitkin upeita luontopolkuja vanhojen tammien katveessa. Välillä pysähdytään jumppalaitteissa ja kenties nautitaan eväistä upeilla metsäpenkeillä. Sopii vaikka kokouksen jälkeen pidettäväksi.

UKK-kävelytesti ja/tai kehonkoostumustesti (ympärivuotinen)

Tunnetko oman kehosi ja tasosi? Oman kehon ja lähtötason tunteminen on edellytys oikealle liikunnalle ja sen aloittamiselle.

Testipäivän aikana jokainen saa yksilöllistä palautetta kestävyyskunnostaan, liikkuvuudestaan ja lihaskunnostaan tai jostain näistä. Halutessanne jokaiselle testatulle annetaan oma liikuntasuositus ja keinoja liikunta-aktiivisuuden mittaamiseen

Minun hyvinvointini (ympärivuotinen)

Co-Rento Voimavarakouluttajan avulla luodaan oma mielikuvamatka. Mielikuvamatkojen tarkoituksena on keskittyä omiin sisäisiin voimavaroihin ja rentoutua. Järjestämällä tietoisesti rentouttavia hetkiä autamme kehoa ja mieltä huolehtimaan itsestään. Jo 10-15 minuutin rauhoittumisella on suoria fysiologisia vaikutuksia.

Päivän kesto ja teema suunnitellaan yhdessä ryhmän aikataulun ja tarpeen mukaan. Teemoina Väriä elämään, Lupa unelmoida sekä Minä Rakastan Minua.