Yritystilaisuudet ja kokoukset Turussa

Tarjoa henkilöstöllesi, yhteistyökumppaneillesi tai asiakkaillesi elämyksellinen päivä Villa Marjaniemessä, Turussa meren rannalla.

Villa Marjaniemen nostalgisessa miljöössä Ruissalossa yritysjuhlat, kokoukset ja koulutukset ovat elämys. Menneiden aikojen tunnelma yhdistyy saumattomasti nykyaikaisiin ja ensiluokkaisiin kokouspalveluihin.

Päärakennuksessa on erikokoisia ja muunneltavia tiloja suurellekin ryhmälle. Kesäisin lisätilaa juhlasaliin tarjoaa katettu ja valaistu terassi. Päärakennuksessa on koko talon kattava äänentoistojärjestelmä sekä nykyaikainen kokoustekniikka. 

Marjaniemen rantasauna terasseineen ja ulkoporealtaineen tarjoaa puitteet rennompiin kokouksiin ja tilaisuuksiin. Kesäisin saunalle mahtuu suurikin ryhmä nauttimaan merellisestä miljööstä. Laituriimme voi kesäisin saapua veneellä.

Ruissalon saari on sekä luonnoltaan että kulttuurihistorialtaan ainutlaatuinen alue Suomessa ja mahdollistaa siten tilaisuuteesi myös erilaiset aktiviteetti- ja oheispalvelumahdollisuudet.

Villa Marjaniemen päärakennus ja saunatilat ovat avoinna ympäri vuoden. Kartanon keittiön herkulliset ruuat kruunaavat tilaisuutesi.